Целувката на Кубрат Пулев и репортерката Джени, по-известна като

...
  Целувката на Кубрат Пулев и репортерката Джени, по-известна като
Коментари Харесай

Кобрата проговори за целувката, Андреа също - но бързо изтри Instagram снимката

 

Целувката на Кубрат Пулев и репортерката Джени, по-известна като Кралицата на голото суши, евентуално към този момент е по-обсъждана от самия боксов двубой на Кобрата против румънеца Богдан Дину.

Въпросната целувка се случи след някои въпроси на Джени след успеха на българина на кръга в нощта на събота против неделя.

Виж още: Целувката на Кобрата възмути света - упрекват го в полов тормоз

Медиите на Запад разкритикуваха българина, като някои даже дефинираха държанието му като полово принуждение. 

" Към всички мои почитатели ", адресира посланието си Пулев. " Може би сте видели клип, в който целувам кореспондентка след успеха ми в събота ".

Виж още: Кубрат Пулев награби буйно Кралицата на голото суши! Какво тъкмо се случи?

" Репортерката Джени в действителност е моя другарка и след изявлението бях толкоз вдъхновен, че я целунах ", изяснява Кобрата и разяснява, че по-късно тя се включила към компанията му, с цел да отпразнува успеха. 

" След целувката ни, и двамата се посмяхме и си благодарихме взаимно. Наистина няма нищо повече от това ", написа в Instagram Кубрат.

 

Въпросната Джени обаче е изтрила фотографията си с Кобрата и е заключила опцията почитателите да разясняват изявленията ѝ. От медията, в която тя работи обаче, се излезли с неприятно мнение, от което излиза наяве, че евентуално ще подхващат следващи дейности. Описват репортерката като жертва на " нежелана, непредвидена и насилствена целувка ".

Същевременно поп-фолк певицата Андреа, която е дългогодишната другарка на българския боксьор, пусна худжествена визия със чудноват текст, който по-късно изтри.

В него тя признава, че се е научила да приема възприятието, че не знае накъде отива и че се е научила да се обича. 

" Докато летим, може към момента да не знаем накъде отиваме ", написа тя. Същевременно чудесата са всяко разгръщане на крилете, с които лети.

" Може и да не знаеш накъде отиваш, само че знаеш, че щом разпериш крила, ветровете ще те понесат ", написа певицата в обява, която, уви, към този момент не съществува. 

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/andreabulgaria/ 
https://www.instagram.com/kubratpulev/ 
https://www.instagram.com/sushe.art/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР